sunnuntai 5. tammikuuta 2014

Ehostusta

En nyt lähtisi sanomaan entisöinniksi tätä osiota, koska vielä ei ole tullut itselleni pakottavaa tarvetta (saati sen verran arvokasta esinettä), että tarvitsisi entisöidä mitään omaa tai toisen omaa.

Mummilta sain kumminkin projektikseni seuraavanlaisen tuuliviiren, jossa on puusta tehdyt ukko ja akka. :)

Kun tuulee - propeli pyörii ja akka veivaa metallikampea vimmatusti. :)

Nyt kumminkin molempien hahmojen vaatteet ovat ulkoilmasta vuosien varrella kärsineet ja siitä johtuen nyt hapertuneet lähes olemattomiin. Maalipintakin kaipailee uusimista, joten tämä projekti odottelee inspiraatiotani:



Kesä 2013 oli ensimmäinen kesämme omakotitalossamme, joka on 1930-vuonna rakennettu. Joka puolella oli kaikenlaista korjattavaa, mutta tässä muutamia ns. pieniä ehostus toimenpiteitä mitä tuli tehtyä. Remontti osion pistän tänne myöhemmin:

Tässä ulkovaraston oven rikkinäinen askelma.

Kun tilasimme uuden lämminvesivaraajan - se tuli pienellä teholavalla, johon muutaman laudan ruuvaamalla ja hieman maalipensseliä näyttämällä, saatiin näppärän näköinen ja ennen kaikkea toimiva askelma edullisesti. Hieno tuli ku itse tein! :P

Myös ulkosaunan ovi oli sen näköinen, että hieman olisi tarvetta saada uutta paneelia pintaan. Yläkerran remontista oli jäänyt sopiva määrä lautaa, joten paneloinnin suoritin alle tunnissa - juuri siten, että kerkesin katsomaan jääkiekon MM-kisoja. :P


Tässä kuva paneloinnin jälkeen:

  
Ja juuri kun maali oli saatu pintaan:



Tässä olisi seuraava projektini (kunhan tää olematon talvi vaihtuisi lämpimäksi kesäksi). Liiteristä löytämäni vanha lipasto, se olisi kaikinpuolin sopiva askartelutilaani, mutta kaipaisi hieman korjailua ja uutta maalia pintaan sekä vetimiä:



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti